Viooltuin

Eider Armendariz Cividian

Lessen in het Nederlands, Engels en Spaans

Hoi, ik ben Eider Armendariz en ik geef vioolles bij De Muziektuin! Ik heb mijn bachelor in Klassieke Muziek, met als specialisatie viool, in Spanje behaald, en daarna ben ik naar Nederland verhuisd om mijn master in Klassieke Muziek te volgen aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle, onder begeleiding van Sarah Kapustin.
Muziek is altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest, aangezien ik uit een familie van muzikanten kom. Op mijn zevende begon ik met vioollessen in mijn geboortestad Bilbao, in Spanje. Na enkele ups en downs werd ik uiteindelijk verliefd op de viool en besloot ik er mijn beroep van te maken.

Tijdens mijn studie heb ik zowel kinderen als volwassenen lesgegeven. Beetje bij beetje heb ik mijn doelen als docent vastgesteld: ik wil vooral mijn passie voor muziek delen, je de tools geven om jezelf uit te drukken en je te helpen je muzikale stem te vinden. Daarom zijn creativiteit, verbeelding en passie erg belangrijk voor mij. Zo belangrijk zelfs, dat ik mijn masterscriptie heb gewijd aan het thema artistieke identiteit en uiteindelijk heb ik hierover een e-boek geschreven.

Naast mijn werkzaamheden als viooldocent, ben ik ook actief als violist. Ik heb in verschillende orkesten gespeeld, zowel in Nederland als in het buitenland, en momenteel maak ik deel uit van twee kamermuziekgroepen: het Brillante String Quartet en het Donnes Trio. Er is iets heel speciaals aan de band die je opbouwt met andere mensen wanneer je samen muziek maakt. Ik geniet ervan om geïnspireerd te worden door mijn collega’s en samen de mogelijkheden van klank en kleur binnen het ensemble te verkennen.

Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt met vioolspelen, ik help je graag verder op je muzikale reis. Samen zullen we werken aan jouw individuele doelen en de schoonheid van het muziek maken ontdekken. Boek een proefles en laten we samen aan dit avontuur beginnen!

PROEFLES aanvragen

Vraag meteen een proefles aan!